Цукар “фруктовы” з малінай, з трускаўкай, з журавінамі, з чарніцай – гэта харчовы прадукт, выпрацоўваемы по ТУ BY 200037600.005 – 2019, які ўяўляе сабой сумесь папярэдне падрыхтаваных шнгрэдыентаў: цукру белага крышталічнага, фруктаў і ягад сушаных дробленых, фруктаў і ягад сушаных парашком. Цукар “Фруктовы” прызначаны для рэалізацыі у рознічным гандлі. Спосаб ужывання: дадаваць у гарбату, дэсерты, ёгурты, кашы і выпечку.

Цукар выпускаецца ў наступным асартыменце:
-
Цукар "Фруктовы" з чарніцай
Пакеты, вырабленыя з стужкі упаковачнай намінальнай масай 0,5 кг (штрых код 4810026000597), упакованыя ў скрыні з гафрыраванага кардона намінальнай масай 12 кг (штрых код 14810026000594) -
Цукар "Фруктовы" з трускаўкай
Пакеты, вырабленыя з стужкі упаковачнай намінальнай масай 0,5 кг (штрых код 4810026000573), упакованыя ў скрыні з гафрыраванага кардона намінальнай масай 12 кг (штрых код 14810026000570) -
Цукар "Фруктовы" з журавінамі
Пакеты, вырабленыя з стужкі упаковачнай намінальнай масай 0,5 кг (штрых код 4810026000580), упакованыя ў скрыні з гафрыраванага кардона намінальнай масай 12 кг (штрых код 14810026000587) -
Цукар "Фруктовы" з малінай
Пакеты, вырабленыя з стужкі упаковачнай намінальнай масай 0,5 кг (штрых код 4810026000566), упакованыя ў скрыні з гаррыраванага кардона намінальнай масай 12 кг (штрых код 14810026000563)
- Прайс ліст прадукцыі для рэзідэнтаў Рэспублікі Беларусь
- Падрабязную інфармацыю па продажы прадукцыі для нерэзідэнтаў Рэспублікі Беларусь вы можаце даведацца ў спецыялістаў ЗЭД і маркетынгу.