Цукар “Фруктовы” ТУ BY 200037600.005-2019

Цукар “фруктовы” з малінай, з трускаўкай, з журавінамі, з чарніцай – гэта харчовы прадукт, выпрацоўваемы по ТУ BY 200037600.005 – 2019, які ўяўляе сабой сумесь папярэдне падрыхтаваных шнгрэдыентаў: цукру белага крышталічнага, фруктаў і ягад сушаных дробленых, фруктаў і ягад сушаных парашком. Цукар “Фруктовы” прызначаны для рэалізацыі у рознічным гандлі. Спосаб ужывання: дадаваць у гарбату, дэсерты, ёгурты, кашы і выпечку.

ЗАМОВІЦЬ

Цукар выпускаецца ў наступным асартыменце:

  • Цукар "Фруктовы" з чарніцай

    Пакеты, вырабленыя з стужкі упаковачнай намінальнай масай 0,5 кг (штрых код 4810026000597), упакованыя ў скрыні з гафрыраванага кардона намінальнай масай 12 кг (штрых код 14810026000594)
  • Цукар "Фруктовы" з трускаўкай

    Пакеты, вырабленыя з стужкі упаковачнай намінальнай масай 0,5 кг (штрых код 4810026000573), упакованыя ў скрыні з гафрыраванага кардона намінальнай масай 12 кг (штрых код 14810026000570)
  • Цукар "Фруктовы" з журавінамі

    Пакеты, вырабленыя з стужкі упаковачнай намінальнай масай 0,5 кг (штрых код 4810026000580), упакованыя ў скрыні з гафрыраванага кардона намінальнай масай 12 кг (штрых код 14810026000587)
  • Цукар "Фруктовы" з малінай

    Пакеты, вырабленыя з стужкі упаковачнай намінальнай масай 0,5 кг (штрых код 4810026000566), упакованыя ў скрыні з гаррыраванага кардона намінальнай масай 12 кг (штрых код 14810026000563)