. Паўвекавы вопыт вытворчасці цукру .★
. Жабінкаўскі цукровы завод працуе з 1963 года .★
Зварот дырэктара
На ўсіх этапах развіцця нашага прадпрыемства мы прытрымліваемся галоўнага прынцыпу: выпускаць толькі высакаякасную прадукцыю.
А. Н. Познанскі
Генеральны дырэктар
Наш завод - гэта каманда прафесіяналаў, якая аб ядноўвае людзей розных спецыяльнасцяў. Нас звязваюць агульныя каштоўнасці: згуртаванасць, узаемадапамога, адкрытасць, давер, лаяльнасць, аптымізм, крэатыўнасць, сумленнасць.
ПадрабязнаВытворчасць прадукцыі
Вытворчасць прадукцыі
Адказнае стаўленне да працэсу вытворчасці цукру і дадатковага прадукта дазваляе нам рабіць высакаякасны прадукт.
Прадукцыя
Цукар белы крышталічны ДАСТ 33222-2015
уяўляе сабой крышталізаваную, без смакаараматычных дабавак цукрозу.
Прадукт цукровы «Цукар жэліруючы Класік 1:1»
уяўляе сабой сумесь: цукру белага крышталічнага, харчовай дабаўкі - агента жэліруючага Е 440 (пекціну), харчовай дабаўкі - рэгулятара кіслотнасці Е 330 (цытрынавай кіслаты)
Меласа
уяўляе сабой пабочную прадукцыю, атрыманую пры перапрацоўцы цукровых буракоў.
Жом
уяўляе сабой зняцукрачаную і высушаную бураковую стружку, якая атрымліваецца ў працэсе перапрацоўкі цукровых буракоў на цукар, у выглядзе гранул